Ben je op zoek naar de beste Center Parcs parken in België, omdat je niet weet welk park te kiezen? En wil je weten wat er te doen is in de omgeving van deze parken? Dan komt ons lijstje wellicht goed van pas. Dit zijn de beste Center Parcs parken die je zeker moet bezoeken in België!

1. Terhills Resort by Center Parcs in Dilsen-Stokkem

Te midden van Nationale Park Hoge Kempen, pronkt Terhills Resort in Dilsen-Stokkem trots als het beste en meest unieke van alle Center Parcs parken.

Voor het mooiste uitkijkpunt in Limburg moet je de Lange Terril beklimmen die naast het vakantieresort ligt.

Wij spendeerden er een weekend en het leek wel of we in Italië aan één of ander meer zaten, maar nee hoor het was gewoon Terhills Resort in Limburg. Er is zoveel te doen dat je dagen er snel volgepropt zitten met leuke activiteiten. We huurden onder andere een elektrisch bootje en een sup om op het meer te varen. En elke ochtend namen we deel aan de gratis yoga sessie in het bos.

Om te ontspannen doken we het warme zwembad in. Het buitenzwembad kijkt zelfs uit op het meer! Voor het mooiste uitkijkpunt in Limburg moet je de Lange Terril beklimmen die naast het vakantieresort ligt. Vooral prachtig bij zonsopkomst en ondergang!

Kortom, Terhills Resort is als een droomwereld waarin de natuurlijke pracht en het aanbod van activiteiten zij aan zij staan. Als je graag een Center Parcs park zonder kinderen bezoekt, raden we dit park aan. Kies voor een ‘Exclusive cottage’ en warm samen op in de buitensauna. Lees hier meer over ons verblijf in Terhills Resort by Center Parcs.

Ga dan ook eens wandelen en fietsen in Nationaal Park Hoge Kempen of ontdek de mooiste wandelingen in Limburg als je er dan toch bent. Ontspannen doe je in het naastgelegen wellnesscomplex, Elaisa Wellness.

Ontdek Terhills Resort by Center Parcs

2. De Vossemeren in Lommel

Hou je vast, want De Vossemeren in Lommel is na Terhills Resort misschien wel het beste Center Parcs park in België. Stel je voor: verblijven aan twee mooie meren in een bebost gebied en met een echte (Lommelse) Sahara in de buurt.

Ook bij Center Parcs De Vossemeren staan watersport en natuur centraal. Na een actieve dag in het tropisch zwemparadijs, of na het uittesten van de coolste activiteiten zoals boogschieten of wild water raften, gaan de kindjes gegarandeerd goed slapen.

Voor quality time met het hele gezin worden er originele activiteiten georganiseerd zoals quiz avonden en workshops. Ben je je kinderen toch echt even beu? Ga paintballen en vuur wat verfpatronen op ze af. Geen paniek, alles is zo afgesteld dat ze daarna gewoon weer het zwembad kunnen induiken.

Ontdek Center Parcs De Vossemeren