Ben je op zoek naar de mooiste wandelingen in Limburg? Dan kan je wel wat met ons lijstje. Wij trokken namelijk naar de vriendelijkste provincie van Vlaanderen om het voor jullie uit te vogelen. Steek die Limburgse vlaai in je mond, spoel door met een Kompel bier en ontdek met ons de mooiste wandelingen in Limburg.

1. Kasteeldomein Alden Biesen in Bilzen

In de omgeving van Kasteeldomein Alden Biesen in Bilzen is er heel wat te doen. Probeer te gaan als de bloesems bloeien, want dan is het er op z’n mooist. Dat is meestal in april. Hou dus zeker de bloesemmeter in de gaten!

Vanaf de parking van Alden Biesen vertrekken er verschillende wandelroutes. Op de parking staat een infobord met aanduiding van de wandelroutes. Het enige dat je moet doen is een route kiezen en de bordjes volgen.

2. Terhills in Eisden (Nationaal Park Hoge Kempen)

Nationaal Park Hoge Kempen strekt zich uit over verschillende gemeenten. Hier vind je de mooiste wandelingen in Limburg. Het park is gigantisch groot en daarom zijn er ook verschillende toegangspoorten. Met een wandelarrangement ontdek je de mooiste wandelroutes in Limburg en Nationaal Park Hoge Kempen.

Ontdek de meren van Terhills of wandel in de Mechelse Heide. Voor kinderen is het Blotevoetenpad van Lieteberg een must. Niet alleen voor kinderen trouwens. Lees hier meer wandeltips voor Nationaal Park Hoge Kempen.

Tip: Verblijf in Terhills Resort by Center Parcs, het mooiste vakantiepark in België.