Hoi! Wij zijn Trihn en Sam. Een enthousiast reiskoppel uit Antwerpen. Sinds 2013 reizen wij samen de wereld rond. We focussen vooral op avontuurlijk en actief reizen, weg van de drukte.

We bezochten samen meer dan 40 landen in 4 verschillende continenten. We proberen ook vooral ons eigen continent, Europa, te ontdekken. Je hoeft niet ver te gaan om veel moois te zien. Ga maar eens wandelen in de Dolomieten of ga op sneeuw avontuur in Lapland!

We proberen ook regelmatig buiten Europa te reizen, vooral om andere culturen te leren kennen en buiten onze comfortzone te treden.

We zijn nog lang niet uitgereisd en plannen al veel nieuwe reizen in de toekomst. Onze droom? Op wereldreis en oud worden in een land waar het altijd mooi weer is.

Ga naar bestemmingen of reistips om onze blogs te lezen.

Onze passie voor reizen combineren we graag met het delen van reisverhalen. Hiermee willen we anderen inspireren en informeren.

Het land dat ons het meeste aanspreekt? Spanje! We hebben een voorliefde voor Spanje en hebben hier al heel wat over geschreven.

Spanje voelt voor ons als een tweede thuis en proberen we dan ook meerdere keren per jaar te bezoeken. Het is een veelzijdig land met een geweldig mooie taal, fantastische natuur en waar je overal lekker en betaalbaar kan eten.

Over Reisbeesten.be

We zijn onze blog gestart als dagboek voor vrienden en familie tijdens een rondreis in Canada. Nadien zijn we ook verslagen van andere reizen beginnen publiceren.

In 2019 werd onze eerste en enige baby geboren: reisbeesten.be. Hier delen we persoonlijke reisverhalen, gekke avonturen en slimme reistips.

Alle artikels worden door onszelf geschreven en geven een eerlijke blik.

Best-Sustainable-Travel-Story

Reisbeesten won een Belgian Travel Blog Award met het artikel ‘Toffe hotels die je met ecocheques kan betalen‘ in de categorie ‘Best Sustainable Travel Story 2022

Samenwerken?

We werken regelmatig samen met bedrijven in de reissector. Onze media kit kan op aanvraag bezorgd worden.

Samenwerken met Reisbeesten kan op verschillende manieren (ambassadeurschap, bestemmingspromotie, giveways, …). We werken enkel samen met reisgerelateerde bedrijven of merken die een meerwaarde kunnen zijn voor onze lezers/volgers.

Voor meer informatie, tips of gewoon een leuk gesprek mag je ons uiteraard steeds contacteren.

Hopelijk tot snel!

Reisbeesten in de media