Hoi! Wij zijn Trihn en Sam. Een enthousiast reiskoppel uit Antwerpen. We focussen vooral op avontuurlijk en actief reizen, weg van de drukte.

We bezochten samen al bijna 40 landen in 4 verschillende continenten. We proberen ook vooral ons eigen continent, Europa, te ontdekken.

Je hoeft niet ver te gaan om veel moois te zien. Ga maar eens wandelen in de Dolomieten of ga op sneeuw avontuur in Lapland!

Ondertussen is het ook een doel geworden om alle hoofdsteden van Europa te bezoeken, maar er is nog werk aan de winkel.

Daarnaast proberen we minstens 1x per jaar buiten Europa te reizen, vooral om andere culturen te leren kennen en buiten onze comfortzone te treden.

We zijn nog lang niet uitgereisd en plannen al veel nieuwe reizen in de toekomst. Onze droom die we hopen binnen de 5 à 10 jaar te verwezenlijken? Op wereldreis en oud worden in een land waar het altijd mooi weer is.

Ga naar bestemmingen of reistips om onze blogs te lezen.

Onze passie voor reizen combineren we graag met het delen van sappige reisverhalen. Met onze waarheidsgetrouwe reisverhalen willen we anderen inspireren en informeren.

Het land dat ons het meeste aanspreekt? Spanje! We hebben een voorliefde voor Spanje en hebben hier al heel wat over geschreven.

Spanje voelt voor ons als een tweede thuis en proberen we dan ook meerdere keren per jaar te bezoeken. Het is een veelzijdig land met een geweldig mooie taal en waar je overal lekker en betaalbaar kan eten.

Over Reisbeesten.be

Best-Sustainable-Travel-Story

18/03/2022

Reisbeesten won een Belgian Travel Blog Award met het artikel ‘Toffe hotels die je met ecocheques kan betalen‘ in de categorie ‘Best Sustainable Travel Story 2022

We zijn onze blog gestart als dagboek voor vrienden en familie tijdens een reis naar Canada. Nadien zijn we ook verslagen van andere reizen beginnen publiceren.

In 2019 werd onze eerste en enige baby geboren: reisbeesten.be. Hier delen we objectieve reisverhalen, gekke avonturen en slimme reistips.

Alle artikels worden door onszelf geschreven en geven een eerlijke blik.

Zowel citytrips als rondreizen spreken ons aan, maar massatoerisme vermijden we liever. Daarom trekken we het liefst met ons tweetjes de natuur in of gaan we op zoek naar ‘hidden gems’ weg van de drukte.

Don’t be afraid to go left, when everyone is going right

Onze voornaamste topics:

Samenwerken?

Geloofwaardigheid vinden we heel belangrijk. Daarom werken we enkel samen met reis-gerelateerde bedrijven of merken.

Samenwerken met Reisbeesten kan op verschillende manieren (perstrips, lange termijn partnerschap, gastbloggen,…). We verzekeren steeds kwalitatieve content en werken regelmatig samen met bedrijven in de reissector. Onze media kit kan op aanvraag bezorgd worden.

Voor meer informatie, tips of gewoon een leuk gesprek mag je ons uiteraard steeds contacteren.

Hopelijk tot snel!

Reisbeesten in de media