Het beste wellnesscomplex in België vind je op een unieke locatie in het mooie Limburg en heet Elaisa Wellness. Niet alleen de locatie is bijzonder, maar ook de inrichting, de faciliteiten en details, zoals de muziek, zijn in harmonie met elkaar.

Wij trokken onze beste zwembroek aan (zonder kan ook) en werden op elk mogelijke manier geprikkeld. Ontdek waarom Elaisa Wellness het beste wellnesscomplex in België is.

Over Elaisa Wellness

Elaisa Wellness bevindt zich aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen in Limburg. Jean-Luc Kumpen en zijn vrouw beslisten de modewereld in te ruilen voor een wellnesstempel. En die tempel mag je letterlijk nemen, want het gebouw ziet er ook echt zo uit.

Wat Elaisa Wellness anders maakt dan traditionele wellnesscomplexen, is de balans tussen wereldculturen, natuur, spiritualiteit en ontspanning. Die ervaring is met geen enkele andere wellness te vergelijken. Na een bezoek waren we zelf ook helemaal terug in balans. En dat was al een tijdje geleden.

Met de e-shuttle naar Elaisa Welness

Elaisa Wellness bezoeken is een beleving van begin tot einde. Daarom is het ook de beste wellness in België. Die beleving begint al van bij de parking, want daar wacht een gratis e-shuttle ons op. Tijdens het korte ritje komen we al helemaal tot rust. En dan moet het beste nog komen.

Eens we binnenstappen begint de ervaring pas echt. Nadat we ons omkleden, worden we ontvangen en toont iemand ons de plattegrond van het complex. Dat is nodig, want er zijn maar liefst drie verdiepingen met uitzonderlijke faciliteiten.

Schitterende kristallen en prachtige beelden

Wat ons meteen opvalt is dat er veel aandacht besteed is aan de inrichting. Schitterende kristallen en prachtige Boeddhabeelden wisselen elkaar af. Die energie voelen we, want we zijn meteen op ons gemak. Iedereen loopt zichtbaar ontspannen rond.

Het complex staat ook nauw in verbinding met de natuur. Als we even rondlopen kijken we bijna constant uit op een meer dat omringd is door bomen. Hier en daar zien we een verstopte reiger toekijken. Maar na een korte verkenning van het complex is het tijd om onze badjas uit te gooien en de faciliteiten zelf te ervaren.