Op zoek naar bijzondere restaurants om een speciale gelegenheid te vieren in Antwerpen? Mag het eens iets chiquer zijn? Of gewoon zin om geld uit te geven aan lekker eten? Bij deze restaurants ben je gegarandeerd veel geld kwijt, maar je krijgt er een onvergetelijke culinaire ervaring voor terug.

1. Dôme Sur Mer

Dôme Sur Mer is één van onze favoriete visrestaurants in Antwerpen. Het is bovendien een topper voor wie op zoek is naar restaurants in Antwerpen om een speciale gelegenheid te vieren. Zo werden wij er al uitgenodigd om een verjaardag te vieren bijvoorbeeld. Laat die oesters maar komen!

Locatie: Arendstraat 1, 2018 Antwerpen

Bezoek ook Stadsbrouwerij De Koninck eens met een interactieve tour

2. Fiera

Leuke restaurants in Antwerpen om een speciale gelegenheid te vieren? Fiera! Fiera bevindt zich immers in een zijbeuk van de prachtige Handelsbeurs. Als er je dan ook nog eens prachtige gerechten op je bord krijgt is de ervaring compleet. Voor die ervaring betaal je natuurlijk ook wel wat, maar Fiera is een blijver.

Locatie: Lange Nieuwstraat 14, 2000 Antwerpen

3. Het Gebaar

Chef Roger van Damme van Het Gebaar is ook geen onbekende in de culinaire wereld. In zijn restaurant steekt hij klassieke gerechten zoals steak tartaar en vol-au-vent in een modern jasje. Maar vooral de desserts zijn om duimen en vingers af te likken. Bovendien ligt het restaurant naast de mooie botanische tuin.

Locatie: Leopoldstraat 24, 2000 Antwerpen

Overnacht in een vijfsterrenhotel in Antwerpen als je iets te vieren hebt

4. The Jane

Sterrenrestaurant The Jane bevindt zich in een voormalige kapel van een militair hospitaal. Al bij het binnenstappen van het restaurant krijg je een wauw gevoel. Alles klopt hier namelijk gewoon. Chef Nick Bril weet daarnaast altijd wel een nieuw pareltje op het bord te toveren. Geen zin in wijn? Ook de aangepaste bieren zijn verrassend lekker.

Locatie: Paradeplein 1, 2018 Antwerpen

5. Zilte

Betere (en duurdere) restaurants in Antwerpen om een speciale gelegenheid te vieren ga je niet vinden. Zilte is dan ook een restaurant met maar liefst drie Michelinsterren.

Bovendien bevindt restaurant Zilte zich op één van de mooiste plekken van Antwerpen: het MAS. Kortom: toprestaurant op een toplocatie!

Locatie: Hanzestedenplaats 5, 2000 Antwerpen

Alle restaurants in Antwerpen voor een speciale gelegenheid bezocht? Bekijk hier meer lekkers:
7 beste Vlaamse klassiekers om te eten in Antwerpen
9 beste internationale restaurants in Antwerpen
10x lekker ontbijten en lunchen in Antwerpen
8 vegan (friendly) hotspots in Antwerpen

5/5 - (1 stemmen)
author-sign

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit wil je misschien ook lezen :