Meer en meer mensen in Antwerpen gaan op zoek naar vegan hotspots. Ook wij. Want veel vlees eten is eigenlijk niet meer van deze tijd, toch? Als inwoners van de stad weten we gelukkig waar je moet zijn om vegan te eten. Dit zijn de 4 beste vegan (friendly) hotspots in Antwerpen.

1. Have a Roll

In de pop-upstore Have a Roll kan je de lekkerste vegan cinnamon rolls afhalen. Ze worden dus bereid met uitsluitend plantaardige ingrediënten. Ook zonder in te boeten op smaak of kwaliteit. Intussen groeide Have a Roll uit tot één van de populairste vegan hotspots in Antwerpen. Bovendien werd er ook in Gent een tweede vestiging geopend. Wat ons betreft verdienen ze een permanente locatie in Antwerpen.

Oudaan 15/31, 2000 Antwerpen

Bezoek ook Stadsbrouwerij De Koninck eens tijdens een interactieve tour

2. Greenway

En er is nog meer goed nieuws voor veganisten. Greenway biedt ruime keuze aan plantaardige gerechten zoals salades en burgers. Ze zijn echt verrassend smaakvol. Maak je toch liever zelf eten? Hun producten vind je onder andere ook bij Delhaize, Colruyt en Carrefour. Je merkt geen verschil met echt vlees, beloofd!

Groenplaats 6, 2000 Antwerpen

⇢ Tip: Overnacht in hotel Sapphire House Antwerp en geniet van een veganistisch ontbijt

3. Humm

Ook bij Humm is er een ruime keuze aan plantaardige gerechten. Er staat bovendien zelfs een plantaardig ontbijt op de kaart! Bestel enkele kleine gerechtjes om te delen, maar probeer zeker de zoete frietjes. Ga daarna op verkenning in de gezellige wijk ‘Zurenborg’.

Dageraadplaats 33, 2018 Antwerpen

4. Murni

Murni heeft verschillende vestigingen in Antwerpen zoals op de Grote Markt bijvoorbeeld. Betere vegan hotspots in Antwerpen ga je niet vinden. Op de kaart staan huisbereide gerechten geïnspireerd door de Aziatische keuken.

Maar er werd gelukkig ook aan de vegetariërs en veganisten gedacht, want er staan heel wat plantaardige gerechten op de kaart. Ook voor een lekker ontbijt kan je altijd terecht bij Murni.

Grote Markt 52, Leopold de Waelplaats 10, 2000 Antwerpen

Nog honger na het bezoeken van deze vegan hotspots in Antwerpen? Bezoek ook deze restaurants:
7 beste Vlaamse klassiekers om te eten in Antwerpen
10 beste internationale restaurants in Antwerpen
6x lekker ontbijten en lunchen in Antwerpen
5 bijzondere restaurants in Antwerpen voor een speciale gelegenheid

author-sign

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit wil je misschien ook lezen :