Op zoek naar de beste zomerbars in Antwerpen? Het zijn er heel wat! De ene al wat exclusiever als de andere. Daarom leek het ons een goed idee om de beste zomerbars in Antwerpen in een lijstje te gooien. Als echte sinjoren zijn we namelijk experten. Laat die zon maar komen! En den drank ook.

De beste zomerbars in Antwerpen op de kaart

1. ZOOmerbar

De naam zegt het al, de ZOOmerbar bevindt zich op het mooie Flamingoplein van de Antwerpse Zoo. De toegang is gratis. Ook voor mensen die de zoo niet bezoeken. Van donderdag t.e.m. zondag worden er elke dag thema-avonden georganiseerd met live muziek. Van latin tot swingende covers. Haal die dansbenen maar boven!

Locatie: Flamingoplein, 2000 Antwerpen

2. Café Kamyon

Café Kamyon op Linkeroever begon enkele jaren geleden heel kleinschalig. De organisatie was ook nogal chaotisch en er kwam amper volk opdagen. Intussen is deze zomerbar enorm populair bij een alternatiever publiek en vooral gezinnen. Ook het uitzicht is geweldig, want je kijkt uit op de Schelde en de skyline van Antwerpen. Elke zondag wordt er een brunch georganiseerd en er vinden regelmatig optredens plaats.

Locatie: Beatrijslaan 29, 2050 Antwerpen