Over ons

Voor het Koninklijk paleis in Madrid

Over ons

Wij zijn twee Antwerpse reisbeesten die elke vrije dag gebruiken om op reis te gaan. Intussen bezochten we samen meer dan 35 landen in 4 verschillende continenten. Onze passie voor reizen combineren we graag met het maken van foto’s en het delen van waarheidsgetrouwe reisverhalen. Ons favoriete vakantieland is Spanje, maar we ontdekken ook graag andere bestemmingen zowel binnen als buiten Europa. We houden vooral van reizen die in het teken staan van de natuur en/of dieren, maar ook citytrips komen regelmatig aan bod.

Een trip naar de maan is misschien nog te duur, maar op aarde hopen we alleszins nog zoveel mogelijk nieuwe plaatsen te ontdekken.

Over onze reisblog

We zijn onze blog gestart als dagboek voor vrienden en familie tijdens een reis naar Canada. Nadien zijn we ook verslagen van andere reizen beginnen publiceren. In 2019 zijn we dan echt gestart met een nieuwe website en hopen we uit te groeien tot een betrouwbaar reisblog met aandacht voor objectieve reisverhalen en slimme reistips.

De foto’s die je kan terugvinden op onze blog en Instagram zijn door ons gemaakt. Ook de teksten en webdesign worden door ons zelf gecreëerd.

Voornaamste topics van de Reisbeesten:

  • Stedentrips
  • Self-drives
  • Natuur en dieren
  • Reizen als koppel
  • Comfortabel reizen
  • Slimme reistips

Samenwerken

Samenwerken met de Reisbeesten? Dat kan! Geloofwaardigheid is heel belangrijk voor ons. Daarom werken wij enkel samen met reis-gerelateerde bedrijven of merken die een meerwaarde voor ons blog en onze lezers kunnen zijn. Contacteer ons of vraag naar onze media kit en wij zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Naar boven